Putini: “Marina Ruse Do Të Pajiset Me Armë Bërthamore”

Presidenti rus Vladimir Putin tha të dielën se marina ruse do të jetë e armatosur me armë hipersonike bërthamore dhe dronë bërthamorë nënujorë, për të cilat ministria e mbrojtjes tha se ishin në fazën e tyre të fundit të testimit. Putini, i cili thotë se nuk dëshiron një garë armësh, ka folur shpesh për një … Read more