8 ushqime që nuk duhet të hani kurrë nëse keni dhimbje të përbashkët

Shumë gjendje të ndryshme mund të çojnë në nyje të dhimbshme, duke përfshirë osteoartritin, artritin reumatoid, bursitin, tendosjet dhe lëndime të tjera. Dhimbja e nyjeve është jashtëzakonisht e zakonshme. Në një studim kombëtar, rreth një e treta e të rriturve raportuan se kishin dhimbje të nyjeve brenda 30 ditëve të kaluara. Dhimbja e gjurit ishte … Read more

Përmirësoni gjumin dhe qartësinë mendore

Shumica prej nesh ndoshta kemi parë ose përdorur kripën e shkëmbit Himalayan në shtëpinë tonë për qëllime gatimi. Jonet pozitive nuk shkaktojnë ndonjë pozitivitet, në të vërtetë, është e kundërta. Pagjumësia, alergjitë, problemet e shëndetit mendor janë vetëm disa nga problemet. Çfarë mund të neutralizojë jonet pozitive? Jonet negative, natyrisht. Kundërshtarët tërheqin njëri-tjetrin. Kripa e … Read more

Janë binjake identike, por janë martuar me të njëjtin burrë dhe do sho koheni fare tani: Kanë plane për…

Janë binjake identike, por janë martuar me të njëjtin burrë dhe do shokoheni fare tani: Kanë plane për… Anna dhe Lucy DeCinque, 34 vj/eçe nga Perth në Australi, hanë bashkë, flenë bashkë dhe ndajnë krevatin me të dashurin e tyre të përbashkët prej nëntë vitesh, 39 vjeçarin Ben Byrne. Sot në një program televiziv ato … Read more

Pamje rrëqethëse, Korona kthen shkretëtirën në varreza…

Në Irak, korona/virusi është shndërruar në arm/ikun më të madh me të cilin përballën familjet atje. Numri i rasteve dhe vde/kjeve është shtuar kaq shumë sa kapërcen dhe kapacitetet e spitaleve të vendit, si dhe ato të varr/ezave. BBC thotë se familjarët e të prekurve po rrez/ikojnë sigurinë e tyre që të kujdesen për më … Read more

Gjërat që ta zbukurojnë lëkurën tënde më shpejt se çdo gjë tjetër…!!!

Hulumtimet tregojnë se ka shumë faktorë që ndikojnë në gjendjen e lëkurës sonë: mungesa e gjumit, ekspozimi ndaj diellit, str.esi, mungesa e stërvitjes, nd.otja e ajrit dhe konsumi i sheqerit.Nuk është çudi që vetëm në SHBA femrat shpenzojnë rreth $ 300,000 gjatë jetës së tyre në produktet e bukurisë vetëm për fytyrën e tyre.Ja se … Read more