Deklarata t ronditëse e ish-zyrtarit të PDK-së, i cili kishte dhënë dorëheqje: S’dua të jem bashkëfajtorë me ‘hajna’ e ‘gabelë’ që uzurpojnë në emër të UÇK-së

Më 21 maj të vitit 2000 ishte mbajtur kongresi i parë i PDK-së (e cila në atë kohë quhej PPDK- Partia e Progresit Demokratik në Kosovë), dhe në këtë kongres, Martin Berishaj kishte dhënë dorëheqje nga pozita e sekretarit për marr ëdhënie të jashtme dhe nga partia e PDK-së. Në fjalimin e tij, para anëtarëve … Read more

Haraqija: o Popull, Hashim Thaçi e formoi Lëvizjen Vetëvendosje

Ish-zyrtari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Astrit Haraqija, thotë se Lëvizja Vetëvendosje është formuar nga Hashim Thaçi. Në Debat Plus, Haraqija, ka hedhur kritika ndaj subjektit që udhëhiqet nga Albin Kurti. Ai foli edhe për reagimin e tij ndaj ak takuzës ndaj presidentit Thaçi “Reagova, sepse u ndjeva keq kur ndodhi ak takuza”, tha Haraqija … Read more